loading...
ترجمه انگلیسی به فارسی
sabermzz بازدید : 144 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
امروز سالروز ساخت دیوار برلین است. دیواری که علاوه بر تبدیل‌شدن به یکی از اجزای مهم تاریخ معاصر آلمان، نماد جنگ سرد هم بود. آمار و ارقام کمترشنیده‌شده ای از این دیوار تاریخی را خواهید خواند.
مجله مهر: 53 سال پیش در بامداد یک‌شنبه سیزدهم آگوست ۱۹۶۱، نیروهای نظامی آلمان شرقی خیابان‌های منتهی به نقاط مرزی را محاصره کردند و کارگران ساختمانی آغاز به ساختن دیواری کردند که امروز یکی از اجزاء مهم و نمادین تاریخ معاصر آلمان و اروپاست. این سازه که ۲ متر ارتفاع داشت، ارتباط بین بخش شرقی و غربی شهر برلین را کاملا قطع کرد و به تدریج «دیوار برلین» نام گرفت.

ساخت دیوار برلین چنان پرشتاب و سختگیرانه انجام شد، که بسیاری از کسانی که بستگان و نزدیکان‌شان در بخش غربی بودند، برای همیشه از دیدار با آنها محروم شدند و ۲۸ سال بسیاری زنان از شوهران، والدین از فرزندان و برادران از خواهران دور افتادند و بسیاری حتی آنقدر زنده نماندند که فرو ریختن دیواری که وسط یک شهر سر بر آورده بود را ببینند.

کشته‌ها، زخمی‌ها، عجایب

دیوار برلین ۱۵۵ کیلومتر طول داشت که ۴۵ کیلومتر آن از وسط شهر می‌گذشت. ۱۹۲ گذرگاهی که پیش از این راه عبور و مرور برلین شرقی و غربی بودند، و ۹۷ خیابان شهری برلین که در جهت شرقی غربی قرار داشتند، و همچنین ۹۵ مسیر بین شهری بسته شدند. خطوط راه‌آهن، مترو، تلفن و همه راه‌های ارتباطی قطع شد.

دیواری که 28 سال مردم را می‌کشت!

خط زرد مشخص شده روی این نقشه هوایی، همان دیواری است که 28 سال، آلمان را به دو نیمه شرقی و غربی تقسیم کرد
 
هر چه می‌گذشت این دیوار پیشرفته‌تر می‌شد. تا پایان سال ۱۹۶۱، دیوار برلین به سیم‌خاردار الکتریسیته‌دار مجهز شد و برج‌های مراقبت مسلح برای حفاظت و کنترل عبور و مرور ساخته شد. بر اساس یک گزارش رسمی منتشر شده از سوی دولت آلمان، در طول ۲۸ سال اقتدار دیوار برلین، ۱۲۵ نفر در پای آن کشته و ۲۰۰ نفر به شدت مجروح شدند. اولین قربانی فرار از دیوار، جوانی ۲۴ ساله بود که در ۲۸ آگوست ۱۹۶۱ (۶ شهریور ۱۳۴۰) می‌خواست به برلین غربی فرار کند. ۳۲ نفر از قربانیان بدون قصد فرار کشته شده‌اند. ۸ نگهبان و ۸ زن نیز در میان کشتگان دیوار برلین بوده‌اند و ۸۰ درصد کشته شدگان زیر ۳۰ سال داشته‌اند.

با این حال در فاصله سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۸۹ نزدیک به ۵ هزار نفر توانستند از برلین شرقی به بخش غربی آن فرار کنند. در چهارم و پنجم اکتبر ۱۹۶۴ در عملیاتی منحصر به فرد، ۵۷ نفر موفق شدند با کندن تونلی به طول ۱۴۵ متر به برلین غربی بروند. این رخداد در سال ۲۰۰۱ دستمایه ساخت فیلمی به نام «تونل» به کارگردانی رولاند ریشتر و با حضور سباستین کخ شد. در یک اقدام عجیب دیگر، دو برادر توانستند بال‌های بسیار سبکی به دست‌های خود ببندند و به سمت آلمان غربی پرواز کنند.
 
آیا دیوار مرگ مانع فروپاشی اقتصادی شد؟


دیوار برلین اصلی‌ترین نماد جنگ سرد تلقی می‌شود و «پرده آهنین» هم خوانده می‌شود. اما چه شد که این دیوار خونین آهنین ساخته شد؟ در یک جمله می‌توان گفت دولت آلمان شرقی برای جلوگیری از خروج نیروی کار خود به آلمان غربی و مقابله با ویرانی اقتصادی دست به ساختن دیوار برلین زد. پس از پایان جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۷ (۱۳۲۵ شمسی)، چهار کشور پیروز یعنی امریکا، بریتانیا، فرانسه و شوروی دست به تقسیم کشور اشغال شده آلمان زدند و هر بخش از آن در اختیار یکی از این کشورها قرار گرفت. در این میان بخش بزرگی از برلین که بخش شرقی آن بود به شوروی رسید و بخش‌های دیگر میان سه کشور دیگر تقسیم شد.

در سال ۱۹۴۸ امریکا، انگلیس و فرانسه بخش‌های تحت کنترل خود را در هم ادغام کردند و کشوری با عنوان «جمهوری فدرال آلمان» اعلام موجودیت کرد. پس از آن بود که در ۷ اکتبر ۱۹۴۹ دولتی کمونیستی در بخش تحت کنترل شوروی تشکیل شد و «جمهوری دموکراتیک آلمان» یا «آلمان شرقی» نام گرفت. آلمان شرقی در شرایط بسیار ناگوار اقتصادی و سیاسی و نارضایتی گسترده مردم روبرو شد. ناراضیان برای یافتن شرایط بهتر اقتصادی راه برلین غربی را در پیش گرفتند. گرچه با آغاز جنگ سرد، کشمکش میان شوروی و متحدانش در جنگ جهانی دوم بالا گرفت و مرزی میان آلمان شرقی و غربی کشیده شد، اما با این حال عبور و مرور آزاد بود.

بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده، از سال ۱۹۴۹ تا ۱۹۶۱ بیش از ۵ میلیون نفر از مردم آلمان شرقی به آلمان غربی رفتند. از این میان در ۶ ماه اول ۱۹۶۱ تنها ۱۶۰ هزار نفر رسما به آلمان غربی پناهنده شدند. بیشتر این مهاجران را کارگران متخصص، کارشناسان، اساتید دانشگاه و روشنفکران تشکیل می‌دادند و فرار آنها از آلمان شرقی به دولت این کشور نوپا فشارهای مختلف اقتصادی و سیاسی وارد می‌کرد.

دولت آلمان شرقی و برادر بزرگ آن اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی برای کنترل مهاجرت‌ها و جلوگیری از خروج نیروی کار متخصص، و با هدف جلوگیری از فروپاشی اقتصادی، چاره‌ای جز بستن تمام راه‌های ارتباطی برلین شرقی و برلین غربی نیافتند و این کار به دستور نیکیتا خروشچف رهبر اتحاد جماهیری شوروی انجام شد. دیواری که بر اساس اعلام رسمی دولت آلمان شرقی به نام «دیوار حافظ ضدفاشیست» و با هدف «جلوگیری از رفت‌وآمد نامطلوب» بنا شد.

سرانجام دیوار

میخائیل گورباچف در ۱۱ مارس ۱۹۸۵ (۱۳۶۳) رهبر شوروی شد و سخن از برداشتن «پرده آهنین» از دور کشورهای بلوک شرق و پایان «جنگ سرد» گفت. او با صراحت گفت که شوروی در رقابت اقتصادی با غرب از پا درآمده است. دو تظاهرات در ۱۵ ژانویه ۱۹۸۸ و ۱۵ ژانویه ۱۹۸۹ توانست موج حرکت مردمی علیه دولت آلمان شرقی را به راه بیندازد. گرچه افراد پلیس، دستگاه امنیتی (اشتازی)، نیروهای اجتماعی (کادرهای حزبی طرفدار آلمان شرقی) به معترضان حمله کردند، اما این شعله‌ها فروکش نکرد. تمام زمستان ۱۹۸۸ در برلین شرقی، لایپزیک و درسدن به اعتراضات خیابانی گذشت.

سرانجام پس از اعتراضات بسیار و استعفای «اریش هونکر» رهبر حزب حاکم و رییس دولت آلمان شرقی، در شامگاه نهم نوامبر ۱۹۸۹ (۱۸ آبان ۱۳۶۸)، گونتر شابوسکی عضو کمیسیون سیاسی حزب حاکم اعلام کرد: «شهروندان آلمان شرقی می‌توانند کشور را ترک کنند.» روز بعد پشت دیوار برلین مملو از جمعیتی بود که در پی خارج شدن از زندان بزرگ «جمهوری دموکراتیک آلمان» بودند. ازدحام چنان بود که مردم راهی جز ویران کردن دیوار برای خروج از مرزهای ۲۸ ساله نیافتند.

دیواری که 28 سال مردم را می‌کشت!

یکی از معروف‌ترین عکس‌های تاریخ، عکسی از اولین روز فروریختن دیوار برلین است.سرباز مرزبان به نام «کنراد شومان» در حال پرش از روی سیم‌های خاردار و فرار به سوی آزادی
 
دیوار مرگبار برلین ۲۵ سال است که برای همیشه فرو ریخته، گرچه خیابانی که ۲۸ سال از وسط نصف شده بود، امروز میزبان ۳۴ قطعه از دیوار است. در سال ۱۹۹۸ در همین مکان بنای یادبودی ساخته شد که روی آن این‌چنین نوشته شده است: به یاد تجزیه شهر از ۱۳ آگوست ۱۹۶۱ تا ۹ نوامبر ۱۹۸۹ و به یاد قربانیان حکومت ستمگر کمونیست».
sabermzz بازدید : 137 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
شورای فرهنگی- اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه خود تاکید کرد که برخورد سلیقه ای با قانون مهم ترین علت بدحجابی است.
خبرگزاری ایرنا: هفتصد و سی و پنجمین جلسه شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده به ریاست کبری خزعلی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نماینده تام الاختیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با موضوع ایجاد بنیاد عفاف و حجاب و مد و لباس تشکیل شد، ابتدا بررسی و تحلیل کارشناسی آسیب ها و ضعف های موجود عملکرد دستگاه ها و ضرورت اصلاح برنامه ها و ارتقاء عملکرد دستگاه ها مطرح شد.

در ادامه اعضای جلسه بر مشارکت مردمی و مدیریت جهادی و عزم جزم مسئولین در برنامه ریزی و تخصیص بودجه کافی برای تحقق حجاب و عفاف تأکید کردند.

همچنین نمایش نامطلوب زنان محجبه در رسانه و در برخی موارد استفاده ابزاری و انتخاباتی از آنان به همراه ارائه الگوهای متناقض از عفاف و حجاب در چهره های هنری به عنوان ریشه های توسعه و ترویج بدحجابی عنوان شد.

در این جلسه عدم نظارت، برخورد سلیقه ای با قانون و هنجارشکنی از مهم ترین علل بدحجابی اعلام شد و بر انجام فعالیت های مؤثر و کیفی به جای فعالیت های حجمی با رویکرد ارائه گزارش توجیهی (توسط دستگاه های اجرایی) تأکید شد.

در پایان جلسه ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد بنیادی نیمه دولتی با مشارکت مردم و امکانات و اختیارات مکفی برای رفع نیازهای اساسی جمعیت کشور برای برنامه ریزی جامع و مشترک میان دستگاه های ذی ربط در قوای سه گانه در کارگروه عفاف و حجاب تأکید شد.
sabermzz بازدید : 137 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
جامعه و رسانه های عربستان سعودی در واکنش به پیوستن دو کودک از این کشور به داعش در شوک به سر می برند.
عصر ایران: جامعه و رسانه های عربستان سعودی در واکنش به پیوستن دو کودک از این کشور به داعش در شوک به سر می برند.

روزنامه سعودی الریاض نوشت: "عبدالله و احمد" نام دو کودک 10 و 11 ساله است که پدرشان آنها را از عربستان سعودی به سوریه برد تا در کنار داعش بجنگند.

هم اکنون این دو کودک، کم سن ترین جنگجویان داعش نام گرفته اند.
مادر این دو کودک از مقامات مسؤول خواسته است فرزندانش را از سوریه برگردانند.

2 پسربچه عربستان را شوکه کردند +عکس

عبدالله و احمد دو پسر 10 و 11 ساله اهل عربستان سعودی قبل از پیوستن به داعش

پدر این کودکان که سال ها قبل از همسرش طلاق گرفت؛ به دروغ گفته بود قصد دارد برای گذراندن تعطیلات عید فطر به همراه دو پسرش، به دبی سفر کند اما او به ترکیه و از آنجا به سوریه رفت تا در کنار اعضای داعش بجنگند.

پدر این کودکان در سومین روز بعد از عید فطر، در ساعت سه بامداد با ارسال پیامک هایی به  مادر کودکان اطلاع داد که به سوریه رفته است تا در دولت خلافت اسلامی و در کنار خلیفه باشد.

او از خانواده اش هم خواست به فرودگاه بروند و خودروی وی را تحویل بگیرند و بدانند که کودکان نزد خدا هستند.

2 پسربچه عربستان را شوکه کردند +عکس

عبدالله و احمد بعد از پیوستن به داعش

این موضوع باعث شد بسیاری از روزنامه ها و رسانه های عربستان سعودی به موضوع انتقال این دو کودک سعودی به داعش بپردازند و درباره تکرار این اتفاق در آینده هشدار دهند.

قبل از این هم یک شهروند لبنانی تبار استرالیا هم به همراه پسرش به سوریه سفر کرد تا به داعش بپیوندد.

او پس از این، عکسی از فرزندش را در حالی که یک سر بریده در دست داشت، منتشر کرد.

این رویداد باعث موضع گیری نخست وزیر استرالیا و وزیر خارجه آمریکا شد.
sabermzz بازدید : 118 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
در حالی که بحث بر سر ایرانی یا اوکراینی بودن هواپیمای سقوط کرده در تهران همچنان ادامه دارد، شرکت هواپیمایی سپاهان از ساخت این هواپیما دفاع و آن را پروژه‌ای برای جلوگیری از فرار مغزها اعلام کرده‌است!
خبرگزاری آنا: شرکت هواپیمایی سپاهان که مدیریت هواپیماهای ایران 140 را در اختیار دارد، در گزارشی اعلام کرده که این هواپیما از به روزترین استانداردهای دنیا پیروی می‌کند، به طوری که تکنولوژی موتور آن هم اکنون در هواپیمای ایرباس A400M هم استفاده می‌شود.

بر اساس این گزارش، تعدادی از مسافران هوایی به علت عدم شناخت کافی نسبت به نوع موتور توربوپراپ فکر می کنند که به واسطه وجود ملخ، این نوع موتورها قدیمی هستند، اما تکنولوژی ساخت این موتورها بسیار مدرن و پیشرفته است.

از مصادیق مدرن بودن این نوع موتورها که هواپیمای ایران-140 هم از آن بهره می برد، سیستم کنترل اتوماتیک موتور، سیستم تغییر اتوماتیک گام پروانه (ملخ) و ارائه بهترین نیروی جلو برنده در فازهای مختلف پرواز، سیستم هوشمند مدیریت سامانه سوخت و تنظیم مصرف بهینه سوخت و همچنین سیستم اتوماتیک افزایش توان به هنگام از دست دادن یک موتور به منظور اطمینان از ایمنی پرواز هواپیماست. هواپیمای ایرباس A400M هم از این نوع موتور استفاده می کند.

در دوران سازندگی دولت تصمیم به ساخت هواپیمای مسافربری در ایران گرفت. تقویت ناوگان حمل و نقل هوایی کشور، انتقال تکنولوژی ساخت هواپیما، تربیت نیروهای متخصص در صنعت هوایی، ایجاد اشتغال برای افراد با تخصص بالا، جلوگیری از فرار مغزها و نیز پشتیبانی نیروهای مسلح از دلایل این اقدام بود.

برای رسیدن به این هدف به صورت گام به گام برنامه ریزی صورت گرفت که در مرحله اول تصمیم گرفته شد هواپیمای منطقه ای در داخل کشور ساخته شود و با توجه به زیرساخت های موجود در اصفهان، اجرای این پروژه به شرکت هسا محول شد.

پس از بررسی های علمی و در نظر گرفتن شرایط موجود، پروژه ساخت هواپیمای آنتونوف 140 مورد قبول همگان قرار گرفت و در سال 1374 قرارداد ساخت آن امضا شد. بعد از آموزش پرسنل، فروند اول با مشارکت کارشناسان اوکراینی مونتاژ شد و از فروند دوم کارشناسان هسا تحت نظارت کارشناسان شرکت آنتونوف به تنهایی موفق به ساخت و مونتاژ و تست این وسیله پرنده شدند.

بنا بر اعلام شرکت هواپیمایی سپاهان،‌کلیه مراحل تولید و بهره برداری هواپیمای ایران 140 تحت نظارت دقیق کارشناسان خبره سازمان هواپیمایی کشوری انجام می شود. هر نوع فعالیتی اعم از خرید قطعات هوایی، تست مجموعه ها، نصب روی هواپیما، تستهای زمینی و پروازی و پروسه های رفع عیب مطابق استانداردهای هوایی و با اخذ مجوزهای لازم انجام می شود.

گواهینامه تایپ، گواهینامه صدا، گواهینامه موتور و گواهینامه تولید تا کنون به این هواپیما اعطا شده است. همچنین صنعت ساخت هواپیمای مسافربری به صورت منظم از سوی نمایندگان سازمان هواپیمایی کشوری ممیزی شده و آخرین قوانین و مقررات جاری هوایی به این صنعت جهت اجرا در پروسه های تولید ابلاغ می شود.

از سوی دیگر شرکت هواپیمایی سپاهان خود در سال 1389 با هدف توسعه صنعت هوایی و فعال کردن فرودگاههای محروم کشور و افزایش حمل و نقل هوایی تشکیل شده و با موفقیت گواهینامه AOC را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کرد.

هواپیمایی سپاهان موفق شده است از بدو تاسیس به 30 فرودگاه کشور پرواز انجام داده و بیش از یک‌صد هزار مسافر را جابجا کند.
sabermzz بازدید : 176 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
معاون وزیر نیرو با تشریح شرایط واردات 500 مگاوات برق از روسیه از آغاز مذاکرات با جمهوری آذربایجان برای سنکرون شبکه برق ایران با روسیه خبر داد و گفت: توافق‌های اولیه با جمهوری آذربایجان انجام گرفته است.
مهر: معاون وزیر نیرو با تشریح شرایط واردات 500 مگاوات برق از روسیه از آغاز مذاکرات با جمهوری آذربایجان برای سنکرون شبکه برق ایران با روسیه خبر داد و گفت: توافق‌های اولیه با جمهوری آذربایجان انجام گرفته است.

هوشنگ فلاحتیان در جمع خبرنگاران درباره توافق انجام شده با روسیه به منظور تهاتر نفت و برق، گفت: مذاکرات با روسیه به منظور توسعه مبادلات برقی بین دو کشور آغاز شده اما تاکنون هیچ گونه قرارداد واردات برق از روسیه با این کشور امضا نشده است.
 
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اعلام اینکه توافق های نفتی ارتباطی با توسعه مبادلات برقی ایران و روسیه ندارد، تصریح کرد: سیاست صنعت برق این است که با تمامی کشورهایی که دارای مرز مشترک آبی و خاکی هستیم تبدل برق را افزایش دهیم.
 
این مقام مسئول با یادآوری اینکه در شرایط فعلی با تمام کشورهایی که دارای مرز زمینی با ایران هستند تبادل انرژی داریم و به شبکه برق ایران متصل هستند، بیان کرد: با این وجود تبادل انرژی الکتریکی با کشورهایی که با ایران دارای مرز آبی هستند در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد.
 
فلاحتیان در خصوص جزئیات واردات 500 مگاواتی برق از روسیه هم توضیح داد: برای واردات برق از روسیه باید شبکه های برق ایران با جمهوری آذربایجان و روسیه سنکرون شود که تاکنون سنکرون شبکه های برق بین سه کشور انجام نگرفته است.
 
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه به منظور واردات برق از روسیه ابتدا باید شبکه برق بین ایران و جمهوری آذربایجان سنکرون شوند، تبیین کرد: بر این اساسا اخیرا مذاکراتی با مسئولان برقی جمهوری آذربایجان در باکو انجام داده و توافق های ابتدایی انجام گرفته است.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در صورت ادامه روند مذاکرات شبکه برق ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان سال اینده موازی و به یکدیگر سنکرون شوند، تاکید کرد: تاکنون طرح فنی سنکرون شبکه برق بین سه شکور تهیه نشده است.
 
الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه اردیبهشت ماه سال جاری در جمع خبرنگاران از توافق اولیه و مقدماتی با وزارت نیروی ایران به منظور امضای 8 تا 10 میلیارد دلار قرارداد برقی در چهار حوزه ساخت نیروگاه‌های حرارتی، برقآبی، شبکه انتقال، افزایش راندمان شبکه انتقال و توزیع برق و تبادل و ترانزیت برق خبر داده بود.

بر این اساس، کارگروه‌های مشترک برقی بین دو کشور تشکیل شده و مقرر شده است تا یک ماه آینده با جمع بندی فنی و عملیاتی این کارگروه های مشترک نتایج نهایی بریا امضای قرارداد بزرگ تهران – مسکو به وزرای دو کشور ارائه شود.
 
یکی دیگر از توافق‌های برقی ایران و روسیه در تهران به موضوع واردات برق از این کشور گازخیز باز می‌ردد و مطابق با گفته‌های حمید چیت چیان وزیر نیروی ایران قرار است با سنکرون شبکه برق بین ایران، جمهوری آذربایجان و روسیه امکان واردات 500 مگاوات برق در فاز اول و 700 مگاوات در فاز دوم نهایی شود.
sabermzz بازدید : 147 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
علی انصاریان مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در صفحه اینستاگرامش پوستر فیلمی را گذاشته که با بازی او و لیلا اوتادی قرار است روی پرده سینماها بیاید
خبرآنلاین: علی انصاریان مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در صفحه اینستاگرامش پوستر فیلمی را گذاشته که با بازی او و لیلا اوتادی قرار است روی پرده سینماها بیاید.

این فیلم «کلاف» نام دارد و کارگردان آن شهرام شاه حسینی است.

علی انصاریان در این فیلم نقش یک جوان عاشق ورزش را بازی می‌کند که در یک باشگاه بوکس روزگار می‌گذراند، اما جیبش همیشه خالی است. داستان فیلم نیز از جایی آغاز می‌شود که فریبرز (علی انصاریان) با پیشنهاد انجام کارهای خلاف مواجه می شود و برای کسب درآمد، شروع به کارهای خلاف و شرورانه می‌کند.

پوستر کلاف با بازی علی انصاریان و لیلا اوتادی

کیکاوس یاکیده یکی دیگر از بازیگران این فیلم است. انصاریان علاوه بر بازی در فیلم «کلاف» تهیه کننده آن هم هست.
sabermzz بازدید : 117 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)
یک مقام پلیس برزیل در همین رابطه گفت: احتمالا این سانحه کشته هایی نیز داشته است اما هنوز آماری در این زمینه در دست نیست. با این حال نیروهای آتش نشانی که برای اطفای حریق ناشی از این برخورد به محل رفتند از مجروح شدن دست کم 10 نفر خبر می دهند.
مهر: هواپیمایی که حامل "ادواردو کامپوس" نامزد انتخابات ریاست جمهوری برزیل بود در منطقه ای مسکونی در شهر سانتوس واقع در جنوب شرق این کشور و بر روی یک خانه مسکونی سقوط کرد.  

یک مقام پلیس برزیل در همین رابطه گفت: احتمالا این سانحه کشته هایی نیز داشته است اما هنوز آماری در این زمینه در دست نیست. با این حال نیروهای آتش نشانی که برای اطفای حریق ناشی از این برخورد به محل رفتند از مجروح شدن دست کم 10 نفر خبر می دهند.

این در حالی است که برخی منابع در ستاد انتخاباتی کامپوس به رویترز گفته اند وی در این هواپیما حضور داشته است. گمانه زنی ها در مورد سرنوشت این نامزد انتخابات ریاست جمهوری برزیل در حالی ادامه دارد که شبکه تلویزیونی گلوبو نیوز بدون اشاره به منبع موثقی مدعی شده کامپوس در این سانحه کشته شده است.

بنا بر اعلام سازمان هواپیمایی برزیل هواپیمای ساقط شده از یک فرودگاه محلی در ریو دو ژانیرو بلند شده و عازم شهر گواروخا در نزدیکی شهر سانتوس بوده است. ادواردو کامپوس رهبر حزب چپ میانه رو برزیل موسوم به حزب سوسیالیست و از رقبای جدی "دیلما روسف" رئیس جمهوری برزیل در انتخابات سال آینده به شمار می رود.

تعداد صفحات : 76

درباره ما
ترجمه انگلیسی به فارسی, ترجمة فارسي بة انگليسي, ترجمه انواع متون عمومی و تخصصی انگلیسی, ترجمه مقالات دانشجویی, ترجمه آنلاین check pr
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟